printversie

Toggle Dutch/English

Jeep safari

(bijgewerkt tot 13 mei 2012)

Jeepsafari

Onder alle excursies die op Kreta worden aangeboden is de jeepsafari erg populair. Tijdens zon safari gaat een groep mensen op pad. De deelnemers worden verdeeld over een aantal kleine jeeps waarmee het landschap wordt ingetrokken.

Natuurlijk zijn tijdens een safari op Kreta geen olifanten, leeuwen of giraffen (en dergelijke) te zien, zoals je die wel op een safari verwacht. De mogelijkheid dat er dieren worden gezien bestaat natuurlijk wel, maar tijdens een jeepsafari gaat het om andere zaken. Tijdens de tocht worden afgelegen, mooie en avontuurlijke plaatsen die met andere voertuigen niet eenvoudig te bereiken zijn bezocht.

Tijdens een jeepsafari speelt gezelligheid een grote rol. De verschillende organisaties die de safari's aanbieden doen er dan ook alles aan om er voor de deelnemers een gezellige dag van te maken. Een jeepsafari is natuurlijk vooral aantrekkelijk voor jonge mensen. Toch rijden er regelmatig oudere mensen mee. Ook voor hen is zo'n tocht echt erg leuk.

Tijdens de jeepsafari wordt vaak een barbecue aangeboden. Vooral voor mensen die een strandvakantie hebben geboekt, maar er toch even tussenuit willen, is de jeep safari een echte aanrader. Ten opzichte van de andere excursies op Kreta is de jeep safari goed betaalbaar. De prijzen bij de verschillende organisaties liggen rond de zestig euro (dit is inclusief de barbecue).

logo jeep-safari

Google